Helemaal klaar met je bewindvoerder?

WIJ HELPEN JE GRATIS MET DE OVERSTAP NAAR EEN ANDERE BEWINDVOERDER

  • Geeft je bewindvoerder onvoldoende inzicht in je financiële situatie?
  • Groeit je schuldenlast zonder verklaring?
  • Krijg je je leefgeld niet of te laat betaald?
  • Heb je geen vertrouwen meer in je bewindvoerder?

Overstappen van bewindvoerder

Start de overstap

Gratis en eenvoudig

Bewindvoering stopzetten

Gratis opzegbrief aanvragen

Hiermee kun je zelf de bewindvoering stopzetten

Wisselen van bewindvoerder

U heeft reeds een bewindvoerder en wilt een overstap maken naar een andere bewindvoerder. In principe is het mogelijk te wisselen mits dit voor de juiste redenen plaats vindt.
Een bewindvoerder is ervoor om uw financiële belangen te behartigen. Een bewindvoerder maakt soms keuzes waar u het als onderbewind-gestelde niet mee eens bent, dit hoeft per definitie niet te betekenen dat uw bewindvoerder zijn of haar werk niet goed doet. Wij raden u aan om altijd uw klacht eerst met de bewindvoerder te bespreken, ook kunt u wanneer de bewindvoerder lid is van een branchevereniging uw klacht daar melden, tenslotte kunt u uw klacht ook aan de kantonrechter richten.

Wilt u desondanks toch wisselen van bewindvoerder kunnen wij u hiermee helpen. De bewindvoerders welke samenwerken met ikwileenbewindvoerder.nl bieden bewindvoering van hoge kwaliteit en een goede communicatie.

Alleen betrouwbare en goedgekeurde bewindvoerders

Een professioneel bewindvoerder is een bewindvoerder welke door de rechtbank is goedgekeurd om bewindvoering te mogen aanbieden. De aan ikwileenbewindvoerder.nl gekoppelde bewindvoerders hebben grote kennis over al uw financiële vragen en zullen uw financiële belangen uitstekend behartigen.

Heb je hulp nodig met je overstap? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact op.

Succesverhalen

Na 2 jaar bleek dat mijn schulden alleen maar groter waren geworden. Met mijn nieuwe bewindvoerder heb ik gelukkig wel duidelijke afspraken kunnen maken en ik hoef me nu geen zorgen meer te maken.

Jamie HenneMaastricht

Ik kreeg mijn kindergeld op een gegeven moment niet meer. Ook kreeg ik geen uitleg over waarom ik het niet meer kreeg. Mijn nieuwe bewindvoerder heeft me alles uitgelegd en nu weet ik wat ik hoor te krijgen.

Marijntje van AkkerenLeiden

Ik had problemen met mijn bewindvoerder. Ik mocht hem alleen bellen wanneer het hem uitkwam en mijn leefgeld werd regelmatig te laat gestort. Hierdoor kwam ik in aanmerkingen om over te stappen. Mijn nieuwe bewindvoerder is wel erg fijn.

Pieter-Bas WalravensBussum

Bewindvoering in beeld

250000

mensen zijn op dit moment onder bewind gesteld

55

Is tevreden over zijn of haar bewindvoerder

26

raakt dieper in de problemen door slechte bewindvoering

Check of je kunt overstappen

Kun je eigenlijk wel overstappen? In de ideale situatie los je de problemen die je met je huidige bewindvoerder hebt op d.m.v. overleg en het volgen van de eventuele klachtenprocedure van je huidige bewindvoerder. Bovendien dienen de reden voor een overstap gegrond te zijn.

Start overstap check