Bewindvoerder Rotterdam

Wij vinden voor jou gratis een bewindvoerder waar je op kunt vertrouwen in jouw buurt!

Bewindvoering aanvragen

Vraag een bewindvoerder aan

Gratis en vrijblijvend

Overstappen van bewindvoerder

Doe de overstapcheck

Gratis en vrijblijvend

Een bewindvoerder uit Rotterdam waar je op kunt rekenen!

Bewindvoerder Rotterdam

Verschillende omstandigheden in het leven kunnen ervoor zorgen dat je (tijdelijk) niet meer zelf kunt zorgen voor je financiën. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat je fysiek of geestelijk niet in staat bent om dit te doen of omdat je te kampen hebt met een problematische schuldenlast. ( idee volgende tekst “waneer heb je een problematische schuldenlast) schuldenlast.

In het geval van problematische schulden kan een rechter voor bepaalde tijd bewindvoering uitspreken. Tijdens dit bewind zal de bewindvoerder de schulden in kaart brengen en deze oplossen. Dit oplossen kan door betalingsregelingen of het aanvragen van een schuldenregeling. In geval van een fysieke of geestelijke beperking, wordt het bewind doorgaans voor onbepaalde tijd uitgesproken.

Wat doet een bewindvoerder?

Bewindvoerder Rotterdam zal ervoor zorgen dat al jouw financiële zaken netjes geregeld worden en jouw leefgeld uitkeren voor je dagelijkse eigen uitgaven, rekening houdend met het inkomen en vermogen.

De bewindvoerder zal nagaan of jij alle inkomsten ontvangt waar je recht op hebt, zal een schuldplan overeenkomen met jouw schuldeisers of zorgen voor een schuldenregeling MSNP of WSNP en de betalingen hiervoor uitvoeren en indien mogelijk zal de bewindvoerder ook voor jou sparen. Het leefgeld dat je krijgt dient om je dagelijkse leefkosten van te betalen. Voor grotere aankopen zul je moeten overleggen en toestemming vragen aan de bewindvoerder. Jaarlijks zal de bewindvoerder van alle inkomsten en uitgaven verantwoording afleggen aan de rechter en zal hij ook de jaarlijkse belastingsaangifte voor jou doen.

Kom jij in aanmerking voor een bewindvoerder?

Om gebruik te kunnen maken van bewindvoering moeten jij of iemand uit jouw omgeving hiervoor een aanvraag indienen die dan door de rechter beoordeelt wordt. Uiteraard kun je hier ook rekenen op de bewindvoerders om je te helpen bij het opmaken en indienen van de aanvraag. Het is pas na de goedkeuring door de kantonrechter dat de bewindvoering effectief voor je aan de slag kan gaan.

Goede bewindvoering in Rotterdam vinden

Een bewindvoerder is iemand waar je veel vertrouwen moet in kunnen stellen, hij is namelijk van je hele vermogen op de hoogte en wordt veronderstelt dit te beheren als een goede huisvader. Hij moet beslissingen nemen met jouw financiële welzijn voor ogen en moet op hetzelfde moment zorgen voor een duurzame oplossing voor jouw financiële zorgen. Volkomen normaal dus dat je hier niet licht over gaat. Een bewindvoerder kan iemand uit jouw omgeving zijn, maar dit wordt vaak niet aangeraden omwille van de persoonlijk betrokken positie.

Via het aanmeldformulier op de site kun je makkelijk jouw gegevens registreren en wordt zo dadelijk direct gezocht naar een goede bewindvoerder bij jou in de buurt. Een onafhankelijk persoon die jouw belangen verdedigt en ervoor zorgt dat jij terug zorgeloos door het leven kunt gaan.

Bewindvoering is ingrijpend, maar in bepaalde gevallen een noodzakelijke stap om het leven terug op orde te krijgen. Schulden en financiële problemen gaan op de duur zwaar doorwegen en de constante druk bepaalt een groot stuk van het dagelijkse welbevinden. Ben jij in de situatie dat bewindvoering de oplossing kan bieden, bijt dan door de zure appel heen en zoek hulp. Samen met jouw bewindvoerder komen jullie er wel uit en kan je opnieuw dromen van een mooie toekomst zonder schulden en/of financiële druk.

Vul vandaag nog het contactformulier in en zeg je zorgen voorgoed vaarwel.

Vraag een bewindvoerder aan
  • Ben je voor korte of lange tijd niet in staat om zelf je financiën te regelen?
  • Worden je financiële problemen groter in plaats van kleiner?
  • Wil je nieuwe schulden voorkomen?
  • Wil je weer financiële rust?
  • Heb je onvoldoende inzicht in je financiële situatie?
  • Meld je dan vandaag nog aan!

Succesverhalen

Na mijn scheiding kwam ik van de regen in de drup. Het was een zware emotioneel tijd waardoor mijn focus niet op de financiën lagen. De schulden liepen op. Gelukkig heb ik op een gegeven moment de knoop doorgehakt en mijn financiën uitbesteedt. Dit gaf rust en was het begin van de ommekeer.

Jannes van der VeldeMaastricht

Met twee zussen hebben we besloten om de financiele situatie van onze vader uit te besteden. Dit zorgde ervoor dat we ons konden richten op het ziekteproces van onze vader en het aanstaande afscheid. En voorkwam mogelijke onenigheden bij het afwikkelen van de financiële zaken.

Els KortwijkAssen

Door een gokverslaving was mijn financiële situatie penibel. Ik wilde grotere problemen voorkomen en heb mijn financien tijdelijk overgedragen totdat ik af was van mijn verslaving. Ik ben blij met deze stap want het heeft me veel leed bespaard (gezin en huis).

John EssersAmsterdam